BOOKBAND den bedste underholdning til din fest

Praktiske oplysninger

Betaling?

Betaling af artisten skal altid ske straks efter arrangementets afslutning. Hvis der er behov for aftale om kontooverførsel så bedes du venligst kontakte os i god tid.

Hvor meget plads skal der bruges?

Man kan som regel klemme sig sammen på meget få kvadratmeter. Dog har mange bands ønske om en bestemt størrelse scene. Du vil opleve, at jo mere plads bandet kan brede sig på, jo mere energi og nerve kommer der ud over scenekanten. Det er ikke altid nødvendigt med en scene, men det vil for det meste være at foretrække. Til tider kan det faktisk være rart at have bandet på gulvet og i øjenhøjde med gæsterne.

Spilletid?

Spilletiden kan variere lidt fra band til band. Typisk spilles der 2x60 min. Eller 3x45 min., men der kan aftales mere eller mindre ud fra dit behov.

Kontrakt?

Vi udarbejder en kontrakt som indeholder alle informationer om arrangement og kontaktpersoner, hvilket giver dig et samlet overblik over aftalen. Denne underskrives af artisten samt dig og er dermed en sikkerhed for den aftale som er indgået.

Presse til markedsføring?

Vi har pressemateriale på alle bands, så kontakt os hvis du mangler billede, tekst eller plakater til at promovere dit arrangement.

Anlæg?

De fleste bands har eget anlæg som kan spille omkring 100-150 personer op. Engang imellem er der brug for meget store anlæg som så lejes ind til det enkelte arrangement. Vi har hos Bookband.dk en del lyd og lys udstyr som vi lejer ud, så kontakt os gerne for et tilbud på dette.

Hvad koster det?

Prisen på de enkelte bands står ikke på hjemmesiden, da den varierer ud fra tid, sted og antal personer. Kontakt os altid for at få en pris og en snak om hvad dit behov er. Du vælger blot de bands, du kunne tænke dig, sender en forespørgsel og oplyser så mange detaljer som muligt. På den måde giver du os den bedste mulighed for at give dig det bedste tilbud.

Dinermusik?

Vi har dinermusik som kan spille under middagen eller til receptionen. Vi kan således lave en pakke til din fest med dinermusik og derefter et partyband eller en DJ. Mange bands kan både lave diner- og dansemusik samlet til en fornuftig pris. Det er dog ikke alle der spiller dinermusik, men så vil vi gerne finde dig den helt rigtige pianist, guitarist eller duo som passer bedst til dit arrangement.

Din forespørgsel

  • Ingen kunstnere valgt
Send