BOOKBAND den bedste underholdning til din fest

Om Bookband

Bookband.dk – Din vej til den rette underholdning

Bookband er et bookingbureau som beskæftiger sig med livemusik, DJ’s, komikere og anden underholdning som gør din fest til en succes. Det har vi gjort siden 2006 og vi leverer livebands og underholdning i alle prisklasser. Uanset om du skal bruge en billig komiker, et hornorkester til sølvbryllup eller en komplet løsning til firmafesten med både band, DJ, lyd og lys, så har vi det hele og kan hurtigt hjælpe dig.

Bookband er drevet af musikere som har været i branchen i mange år. Vores erfaring fra scenerne kan vi bruge når vi skal finde det helt rigtige band til din fest, for vi ved hvad der virker og vi har altså set hvordan tingene fungerer bedst fra den optrædendes side, men også fra arrangørens side.

Bookband kan hjælpe dig med hvordan du planlægger festen og får det optimale ud af den underholdning som du har på programmet. Det er altså vigtigt at du sætter underholdningen det rette sted på tidsplanen. Når du kontakter os, så snakker vi sammen om specifikationer og ønsker, og derfra finder vi den løsning som matcher dine behov.

Bookband samarbejder med nogle af landets bedste scene-, lyd- og lysfolk, så vi kan lave totale løsninger til alle størrelser publikum.

Bookband har fingeren på pulsen og følger med i udviklingen.

Bookband vil gøre det ypperste for at finde det band eller festlige indslag som passer dig ud fra tid, sted, plads og budget. Når du har kontaktet os, så vil du modtage et tilbud inden for 12 timer.

Vi glæder os til et godt samarbejde.

Med venlig takt og tone

Dennis Flacheberg
Bookband.dk

Din forespørgsel

  • Ingen kunstnere valgt
Send